Dissabte 9 juliol 2016

Taller d’introducció a la producció cinematogràfica.

De 10h a 13h

Lloc: Casal Francesc Llop

Durant tres hores els participants podran conèixer els conceptes bàsics d’una producció cinematogràfica: la di-recció, el llenguatge cinematogràfic la il·luminació i la direcció d’actors. El curs estarà impartit pel professorat de la CATALONIA FILM SCHOOL una escola de cinema amb seu a Vilanova i la Geltrú que imparteix formació en arts escèniques i interpretació i tècniques cinematogràfiques amb l’ús de noves tecnologies TIC.

Taller d’inscripció gratuïta. Places limitades.

Informació i inscripcions: fira@campredo.net

filmschool.jpg

Projecte de màrqueting audiovisual ‘Rockinshoe

hora: 19h

Lloc: Restaurant Can Joan (Campredó)

Rockinshoe‘ —o dit d’una altra manera una pedra a la sabata— aquest és el nom del projecte del campredonenc Jaume Cugat Mulet (Tortosa, 1984), Doctor en química per la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona. Lluny del que s’espera d’una persona que ha assolit el major rang acadèmic, s’ha fet emprenedor per posar remei a un dels interrogants que més l’han turmentat com a estudiós de la ciència: per què a les persones els costa tant interessar-se pels fenòmens científics quan són les lleis que dominen el món? A través de l’audiovisual intenta donar resposta a aquests interrogants.

A partir 22h Plaça de l’Església de Campredó.

Les fruites del rei

Direcció i guió: Roman Aixendri, Germán Machí i Adrià Machí.

10 min

Les fruites del rei

El rei Carles i el seu serf Adrià s’aturen en un turó per degustar els petits plaers de la vida i també de les bones converses. Un diversimento audiovisual de producció campredonenca i enregistrat a l’entorn de la torre templera de Font de Quinto.

Panxampla

Direcció: Vanessa Batista i Guillermo Barberà.

Films Nòmades.

15 min

Panxampla

Un curtmetratge que recrea les llegendes que envolten la vida de Joan Pujol i Fontanet, el bandoler Panxampla. Fou un bandoler nascut a Alfara de Carles el 1857. Va ser sotmès a un Consell de Guerra i sentenciat a mort per haver ferit un guàrdia civil, en una de les nombroses escaramusses hagudes al massís del Port.

La millor opció (tràiler)

Direcció: Òscar Pérez.
DDM VIsual.
2 min

La millor opcio_ (2)Koto, un jove sahrauí nascut en un camp de refugiats d’Argèlia, necessita urgentment un ronyó i la millor opció com a donant és la seva mare biològica, a qui no veu des que va ser acollit a Espanya quan encara era un nen. La sobtada arribada de la família és un revés per a Koto, que veu com el seu nou món s’esfondra. Allunyat de les creences i costums dels seus, el jove s’ha d’enfrontar a les seves orígens per intentar salvar-se. Una pel•lícula basada en un història real i interpretada pel seu veritable protagonista, Koto Maelainin.

El tram final

Direcció: Òscar Pérez.

Getsemaní Produccions.

58 min

El tram final

“El tram final” és un retrat d’una comunitat del delta de l’Ebre que desapareix any rere any engolida pel mar i que, malgrat viure paralitzada per la desocupació, troba estació rere estació l’ocasió per lliurar-se a una particular “grande bouffe”.
Cada estiu un grup de pagesos fornits construeixen amb les seves pròpies mans el recinte on familiars i amics es reuneixen durant la Festa Major per celebrar sense restriccions els tiberis més abundants de la temporada.

La tardor és temps de segar, però també de temporals. La Marcela i la Cinta, dues germanes propietàries d’un restaurant i de les terres situades a primera línia de costa, es preparen per patir les envestides del mar.

Durant les nits hivernals de lluna plena, els caçadors surten amb les seves armes disposats a reivindicar el seu esglaó en la cadena alimentària. Paradoxalment, com més breu i escassa és la cacera, més generosos i prolongats són els tiberis que l’acompanyen.
Fa més de dos anys que el Manolo va perdre la feina i la seva activitat física s’ha reduït a la mínima expressió, però les seves enormes ganes de menjar continuen intactes. Actualment, ja arriba als 140 quilos.

El documental és un recorregut per l’últim tram del riu, un territori sumit en una crisi econòmica, social i mediambiental, reflex d’una societat abandonada a l’excés i que es devora a ella mateixa.

L’arròs, el cicle de la vida al Delta

Direcció: Pau Bertomeu.

Delta Produccions.

30 min

L'arros el cicle de la vida

El cultiu de l’arròs ha condicionat les costums, la gastronomia i la música del Delta de l’Ebre. Aquest documental analitza el passat, el present i el futur d’un territori a partir d’un grau d’arròs, tant petit i tan poderós que uneix tot el Delta.

Anuncis