Inici

El Curt-redó Film Festival és un certamen documental pioner a les comarques centrals dels Països Catalans, que compta amb la participació d’importants cineastes i actors d’arreu de la geografia catalanoparlant. Cada sessió nocturna aplega unes 400 persones a la plaça de l’església del poble de Campredó (Baix Ebre), que gaudeixen de curtmetratges d’interès. L’oferta documental és veritablement variada car inclou tota mena de reportatges de durada i temàtica molt diversa.
En l’edició d’enguany s’han programat un curtmetratge que homenatja el patrimoni històric local i s’han inclòs diversos documentals proporcionats per la Catalonia Film School, escola de cinema de Vilanova i la Geltrú.
La gala final de diumenge la nit acostuma a ser força original, amb la participació d’artistes diversos: mags, còmics, monologuistes, etc., mentre es fa el lliurament de diversos premis als curtmetratges millors. Films que no excedeixen els mil metres de longitud capten l’atenció d’un públic encuriosit i sorprès que es manté fidel al crit de tres, dos, u… acció.

Benvinguts a Curt-Redó Film Festival 2016.

curt redó_2016_correu-01.jpg